GENEROZITATE, Stil și Efervescență românească. 21 noiembrie București

11/01/2018

Dragi prieteni

Va invit împreună cu creatoarea de modă Andra Clițan la o seară de degustare de spumante românești Petro Vaselo  la showroom-ul MA RA MI din București.
Vedeta serii este ” Zeița” KOTYS Petro Vaselo introdusă de „zeița” Petro Vaselo Rose.  Așa cum v-am obișnuit,  va fi o seară efervescentă, în compania unor oameni buni, mult bine și  frumos.

21 noiembrie- 19.30- Ma Ra Mi- Str Polona nr 86

Veți trăi o experiența plurivalentă:

Una senzorială, hedonistă- vom degusta 3 vinuri spumante făcute prin metode diferite. Este o ocazie să vă răspund  întrebarii : care este diferența dintre prosecco și șampanie?

Una de estetică vestimentară-  admirați creațiile superbe ale Andrei Clițan

Una umanitară a binelui și bucuriei de a dărui . Banii donați de voi vor fi direcționați către Asociația Autism Transilvania de la Cluj ( oraș de unde  vin eu si unde s-a instruit Andra în design vestimentar).

Taxa de participare – Min 300 ron/persoană dar puteți dona oricât peste această sumă, fondurile nu sunt cu prisosință. Puteți dona cât puteți chiar dacă nu veniți,  dar nu fiți discreți,  ca să vă putem mulțumi.

Vă invitam  să ne fiți alături. Putem face  bine în timp ce trăim bine. Cu cât suntem mai mulți în constelație, cu atât ea este mai luminoasă. Binele barează răul.

Vă rog să ne confirmati prezența fermă cât mai devreme, nominal, olimpia@opia.ro, contact@ma-ra-mo.com și să achitați până în 18 noiembrie suma dorită, să știm pentru câți oaspeți să ne pregătim.  ASOCIAŢIA AUTISM TRANSILVANIA CIF 18939153 IBAN RO20BTRL06601205H34389XX
Banca Transilvania pentru proiectul ” Prieteni prin muzică”

Daca doriți să plătiti cu contract de sponsorizare, vă rog  trimiteți datele pt contract mie sau nicoleta.niste@autismtransilvania.ro

 

Evenimentul face parte din campania „13 zile de 13 cu Atitudine” inițiat de salonul Catwalk din Cluj. „13 cu Atitudine” este proiectul salonului care a debutat acum 3 ani . În „fatidica” dată de 13 a fiecărei luni salonul donează toate încasările unei cauze pe care o susține. „13 zile de 13 cu Atitudine” invită alte firme să dedice o zi din acest an unei cauze. OPiA se alătură cu bucurie acestei idei, împreuna cu Ma Ra Mi, Petro Vaselo si alți colaboratori generoși.

Evenimentul va avea loc și la Cluj, în data de 6 decembrie 

Vă aștept cu drag și efervescență

Olimpia Pleșa Brandhuber

OPiA organizează evenimente de degustare de champagne pentru companii și private. Vezi  evenimente OPiA , urmărește evenimentele deschise  citește blog Champagne Bollinger Special Cuvee  , cumpără șampanie www.comenzi- șampanie.ro

    

Parteneri:

     

Cumpără un eveniment OPiA

Doamnele din spatele perlelor de champagne

Ocolul pamantului intr-un pahar de vin ®

Soirée de Champagne

Vinurile de desert ale lumii

Petreceri tematice

Petreceri cu delict și mister

Opia
Meniu