Misiunea mea, de a determina cât mai mulți prieteni să iubească cu adevărat șampania, se desăvârșește cu fiecare eveniment pe care îl realizez. Spun că șampania se trăiește și asta încerc să fac  prin evenimentele mele. Să promovez șampania ca mod de a trăi viața solemn, elegant și frumos. Bine ai venit în lumea champagne, cel mai seducator vin de pe planetă.

Sunt Olimpia, pasionată de champagne și călătorie. Iubesc oamenii și viața.  Ce stiu să fac cel mai bine este să adun oameni, să îi introduc într-o lume a jocului și bucuriei în timp ce le povestesc despre pasiunea mea. Călătorim senzorial, râdem și savurăm champagne în modul cel mai elegant.

Din 2009 am început să studiez despre vin, de când am realizat că vinul și mâncarea trebuie consumate conștient ca să le pot savura intens. Am înțeles repede că despre vin am de învățat în permanență, studiul nu încetează. În plus, lumea vinului este atât de largă terestru și cultural iar oamenii care îl fac sunt atât de profunzi și aproape de adevăr încât pasiunea va fi eternă.  Călătoresc în întreaga lume să trăiesc esența acestei licoari a zeilor.

Dintre toate vinurile, Champagne m-a cucerit. Cu eleganța, exuberanța și consistența istoriei ei. Mă regăsesc în tot ceea ce comunică Champagne: lux, celebrare, emoție, frumos.  Cel mai elaborat vin de pe planetă are nevoie de ritual ca să fie apreciat. Place pentru ceea ce este și pentru gustul lui. Eu spun că Champange se trăiește și asta încerc să fac  prin evenimentele mele. Să promovez champagne ca mod de a trăi viața solemn, elegant și frumos. Bine ai venit în lumea champagne, cel mai seducator vin de pe planetă.

Petrecerile cu tematică sunt pasiuni vechi, și mai vechi decat dragostea pentru champagne, de când lucram pentru o companie suedeză. Filozofia pe care am desprins-o din spiritual acestor petreceri este că omul, aflat sub o altă indentitate, poate fi pentru o seară mai aproape de el însuși sau de ceea ce visează să fie. Să ne jucăm așadar și să ne bucurăm.

Vezi articole media despre OPiA

http://da.zf.ro/dupa-afaceri/gastronomie/olimpia-plesa-brand-huber-este-creatoarea-si-organizatoarea-evenimentelor-sub-brandul-opia-o-oda-inchinata-unei-bauturi-regesti-numita-sampanie-sampania-nu-se-bea-sampania-se-traieste-17112163

Unica.ro- Sampania cea mai eleganta bautura pentru femei

Snapshot OZB magazine

Cristian China Birta– Un alt fel de team building

Cariereonline– Galerie Foto

Vinul .ro-O excursie dulce cu OPiA Events

Cariereonline- Vinurile de desert ale lumii

Cariereonline- Ocolul pamantului intr-un pahar de vin

ManagerExpress- Interview

Moet Grand Vintage

http://cori.ro/blog/ocolul-pamantului-intr-un-pahar-cu-vin-si-o-fapta-buna/

 

Cumpără un eveniment OPiA

Doamnele din spatele perlelor de champagne

Ocolul pamantului intr-un pahar de vin ®

Soirée de Champagne

Vinurile de desert ale lumii

Petreceri tematice

Petreceri cu delict și mister

Opia
Meniu