Vin si gastronomie

06/23/2010

  Dragi prieteni,

Nu-i asa ca fiecare dintre voi v-ati aflat in situatia de a alege vinul potrivit
care sa insoteasca o mancarea preferata? Si ati vrea sa stiti mai multe
despre cum sa asociati vinul incat preparatele culinare sa fie mai delicioase?

Iata o ocazie excelenta de a invata intr-un mod placut, cateva dintre tainele
care stau la baza asocierii vinului cu gastronomia.

„OCOLUL PAMANTULUI INTR-UN PAHAR DE VIN”

„Vin si Gastronomie”
Miercuri 23 iunie, de la ora 18.30
La restaurantul Mju, din strada Vasile Lascar 29

alt

Vei degusta 4 soiuri de vin potrivit pentru zilele toride de vara insotite de
preparate culinare adecvate. Vei fi incantat sa afli ca aceasta asociere nu
este o stiinta abstracta ci unul dintre deliciile vietii, la indemana tuturor.
Vei face noi cunostinte si vei petrece o seara educativa, relaxanta
si memorabila.

Tainele vinurilor vor fi dezvaluite de catre Eduard Jakab, sommelier Certificat
al Court of Masters Sommeliers USA, Wine and Spirit Education Trust
London-Higher Certificate, Degustator al Asociatiei Degustatorilor Autorizati
din Romania, Sommelier al Asociatiei Somelierilor din Romania

In plus vei descoperi o modalitate creativa de a organiza un team building cu colegii.

Toate aceste doar pentru 199 ron + tva/persoana.
Rezerva
aici un loc la singurul eveniment de acest fel din tara.
Suna  la 0757 225819 , sau scrie-ne la olimpia@opia.ro .

 

Cumpără un eveniment OPiA

Doamnele din spatele perlelor de champagne

Vin spumant românesc și brânzeturi fine românești. ONLINE ȘI OFFLINE ®

Soirée de Champagne

Vinurile de desert ale lumii

Petreceri tematice

Petreceri cu delict și mister

Opia
Participă la un eveniment OPiA

Cum se păstrează champagne

Detalii și rezervare
Meniu