Vin si gastronomie

Dragi prieteni,
Nu-i asa ca fiecare dintre voi v-ati aflat in situatia de a alege vinul potrivit
care sa insoteasca o mancarea preferata? Si ati vrea sa stiti mai multe
despre cum sa asociati vinul incat preparatele culinare sa fie mai delicioase?
Iata o ocazie excelenta de a invata intr-un mod placut, cateva dintre tainele
care stau la baza asocierii vinului cu gastronomia.
„OCOLUL PAMANTULUI INTR-UN PAHAR DE VIN”
„Vin si Gastronomie”
Miercuri 23 iunie, de la ora 18.30
La restaurantul Mju, din strada Vasile Lascar 29
Vei degusta 4 soiuri de vin potrivit pentru zilele toride de vara insotite de
preparate culinare adecvate. Vei fi incantat sa afli ca aceasta asociere nu
este o stiinta abstracta ci unul dintre deliciile vietii, la indemana tuturor.
Vei face noi cunostinte si vei petrece o seara educativa, relaxanta
si memorabila.
Tainele vinurilor vor fi dezvaluite de catre Eduard Jakab, sommelier Certificat
al Court of Masters Sommeliers USA, Wine and Spirit Education Trust
London-Higher Certificate, Degustator al Asociatiei Degustatorilor Autorizati
din Romania, Sommelier al Asociatiei Somelierilor din Romania
In plus vei descoperi o modalitate creativa de a organiza un team building cu colegii.
Toate aceste doar pentru 199 ron + tva/persoana.
Rezerva aici un loc la singurul eveniment de acest fel din tara.
Suna la 0757 225819 , sau scrie-ne la olimpia@opia.ro .