Noul Kotys Petro Vaselo- Spumant românesc. OPiA recomandă

05/25/2020

Petro Vaselo a lansat de curând un nou vin spumant pentru consumatorul avid de convivialitate.  KOTYS Chardonnay . Făcut prin metoda tradițională, cei care îl veți gusta veți trăi bucuria întâlnirii cu un vin proaspăt, jucăuș, aromat. Un spumant făcut exclusiv din Chardonnay din recolata anului 2017, foarte plăcut și seducător.

Îmi place fluiditatea lui, este ușor de băut și înțeles fără a fi un vin simplu. Excelent la aperitiv și la fel de excelent la desert. Curață și reâmprospătează palatul, cu condiția să fie rece, între 6°C și 8°C grade, adică direct din frigider.  Un vin minunat pentru terasă, mare, cocktail-uri și petreceri elegante.

Efervescență  cremoasă și o presiune redusă mangâie palatul în timp ce dozajul generos de 9 g/l și consistența redusă te determină să mai dorești o înghițitură și încă una și înca una.  Miroase superb a mere verzi, piersica și fructe exotice, are note florale delicate și drojdii din fermetarea în sticlă. Nota ușor amară din final se combină minunat cu dulceața discretă și îl face senzual și agreabil. Posgtust de miere și drojdii.

Un #spumantromânesc bine echilibrat cu arome  specifice metodei traditionale, extrovert si jovial.

Noul KOTYS Chardonnay– eticheta albă- este fratele zglobiu al celuilalt spumant făcut prin metoda tradiționala de Marco Feltrin la Petro Vaselo care poartă același nume dar altă personalitate. Vezi aici Kotys Millesime, eticheta neagră.

Găsiți aceste spumante pe site-ul producătorului sau la magazinele specializate.

Cu drag și efervescență

Olimpia Pleșa Brandhuber

OPiA organizează evenimente concept ™ de degustare de champagne și vin educative și de divertisment pentru companii.  Vezi evenimentele noastre aici

Cumpără un eveniment OPiA

Doamnele din spatele perlelor de champagne

DEGUSTARE ON LINE. Pentru grupuri. Premiază-ți oamenii și contribuie la cunoașterea vinului spumant românesc ®

Soirée de Champagne

Vinurile de desert ale lumii

Petreceri tematice

Petreceri cu delict și mister

Opia
Meniu