Soirée de Champagne Ruinart Conacul Domniței Ralu, 30 mai 2017

05/01/2017

Dragi prieteni,

Vă invit să petrecem o seară de mai sorbind șampania exclusivă a casei Ruinart în parfumul viilor de la Chițorani, în compania unei povești frumoase despre cum s-a construit strălucirea, luxul și efervescența vinului rege.

Câteva clipe de libertate, bucurie și cunoaștere care vor exacerba plăcerea unui pahar de champagne. Vom degusta 3 sortimente clasice ale  casei Ruinart și preparate gătite în bucătăria conacului.

R de Ruinart, Blanc de Blancs , Ruinart Roze

Marți 30 mai 2017,  ora 7 pm
La Conacul Domniței Ralu, din Chițorani ( lângă Ploiești)

Este o ocazie excelentă să vă invitați partenerii de viața, de afaceri, sau prietenii la o seară inedită.

Va rog sa confirmați telefonic la 0757225819 sau la olimpia@opia.ro. Capacitatea este de 35 de persoane.  Reținerea locului se face odata cu achitarea participării. Prețul 395 lei/persoană

Vă aștept cu drag si efervescență , Olimpia Brandhuber

*Transportul este inclus. Un minibus  va pleca la ora 5.30 pm FIX din parcarea de la Fântâna Miorița, va trece la 6 pm pe la parcarea de la Ikea Băneasa și va reveni la Bucuresti așa încât să ajungeți la ora 24 în același loc de unde ați plecat.

* Pentru cei cu programul mai relaxat, conacul are câteva camere confortabile pe care le puteți rezerva din timp ca să începeți  ziua de miercuri cu mic dejun la Conac. Impresii retrospective http://opia.ro/champagne-frumos-si-bucurie/

Te rog recomandă acest eveniment dacă ai mai fost la evenimte OPiA și ți- a plăcut, ai prieteni interesați de evenimente educative din lumea vinului, iubești șampania.

 

Parteneri media

 

 

 

 

 

, , , ,

Cumpără un eveniment OPiA

Doamnele din spatele perlelor de champagne

Ocolul pamantului intr-un pahar de vin ®

Soirée de Champagne

Vinurile de desert ale lumii

Petreceri tematice

Petreceri cu delict și mister

Opia
Meniu