J.O.H.A.N.N.A. Crama Bauer. Spumant românesc. OPiA recomandă

02/25/2020

JOHANNA m-a cucerit cu finețea, eleganța, aromele generoase și postgustul prelungit. Un mariaj de arome florale, citrice, miere, nuci și discret croissant. Un spumant obținut prin metoda tradițională , proaspăt (deși are 6 ani) și concentrat cu aciditatea armonios susținută  de zahărul rezidual natural. Suculent și diafan ca o spumă, mă ispitește să mai iau o înghițitură. Cochetez cu el ca să îl înțeleg, ca într-un joc al seducției.

Foarte versatil cu mâncare datoriată acidității abundente care împrospătează gustul. Bun și la ospăț și la aperitiv, ales al mesei suveran pontif. Un cadou ideal pentru cei care se mândresc cu vinul românesc pentru că este obținut dintr-un strugure autohton, Fetească Regală la Crama Bauer, pe malurile Oltului, în Drăgășani.  Este unic oriunde vă prezentați cu el. Este un exemplu minunat pentru potențialul Feteascăi Regale șampanizată care va evolua surprinzător mulți ani. Exuberant.

OPiA organizează evenimente concept ™ de degustare de champagne și vin educative și de divertisment pentru companii.  Vezi evenimentele noastre aici

OPiA oferă consultanță pentru achizitionarea de vinuri pentru evenimente sau pentru acasă. Scrie-mi un email la olimpia@opia.ro.

, , ,

Cumpără un eveniment OPiA

Doamnele din spatele perlelor de champagne

DEGUSTARE ON LINE. Pentru grupuri. Premiază-ți oamenii și contribuie la cunoașterea vinului spumant românesc ®

Soirée de Champagne

Vinurile de desert ale lumii

Petreceri tematice

Petreceri cu delict și mister

Opia
Meniu