Descoperă spumantul românesc. OPiA Recomandă

03/11/2022

Pachet
“ Descoperă spumantul românesc” de la Crush Wine Shop recomandat de Olimpia Pleșa Brandhuber

 

CARASSIA Rose de la Crama Carastelec din județul Sălaj este un roze seducător prin cromatică și arome subtile de vin roșu. Convivial, place tuturor, este ușor de băut dar și de asociat cu preparate culinare diverse.  Deschide cu succes orice eveniment și este minunat la o întâlnire cu prieteni alături de discuții vibrante. Dacă sunteți mai mult de 4 persoane optează pentru varianta magnum, de 1,5l, toată lumea o să te iubească iar spumantul are o complexitate și mai mare. 

CARASSIA Blanc de Blancs de la Crama Carastelec este un exemplu de eleganță a ceea ce se poate face în Transilvania din struguri albi consacrați pentru champagne, Chardonnay, de aceea este un “must have” pentru iubitorii de champagne franțuzească, români sau străini. Unul dintre cele mai fine și complexe spumante românești, nu dați greș cu el în orice situație. Este un vin gastronomic care poate însoți cu succes preparate culinare delicate.  Asigură-te că îl servești din pahare frumoase.  

Cănd am de făcut cadou unei doamne aleg Carassia Rose  alături de un buchet de flori. Carassia Blanc de Blancs este opțiunea ideală  pentru un partener de afaceri, mai ales în sticla magnum de 1,5 l.

Ești invitat duminica la masă?  Prezintă-te elegant cu o sticlă ( sau două) de CLARUS Brut de la crama Balla Geza. Este un vin spumant din zona Aradului obținut dintr-un strugure tipic pentru această parte a țării, Mustoasă de Măderat.  Spune gazdei că e unic, nu se mai face nicăieri în lume un spumant din acest strugure și du-l răcit direct din frigider ca să vă puteți bucura de el pe loc. 

Dacă ești consumator de prosecco îti recomand o alternativă românească excelentă. ISSA CHARME este un spumant făcut de crama La Salina, lângă Cluj, folosind know-how italian. Vinul are doar 11,5% alcool, este fructat, proaspăt cu o efervescență fină. Nu te sfii  să alături câteva înghițituri unui mic dejun relaxat dar asigură-te că e bine răcit în frigider. O să ai o zi efervescentă. 

Comandă pachetul aici

Cu drag și efervescență,

Olimpia Pleșa Brandhuber

OPiA organizează evenimente concept ™ de degustare de champagne și vin spumant românesc pentru companii și recomandă vinul spumant românesc.  Vezi evenimentele noastre. Vin spumant și brânzeturi fine românești. Masterclass despre champagne. Consumă vinul cu moderație.

 

Cumpără un eveniment OPiA

Doamnele din spatele perlelor de champagne

Vin spumant românesc și brânzeturi fine românești. ONLINE ȘI OFFLINE ®

Soirée de Champagne

Vinurile de desert ale lumii

Petreceri tematice

Petreceri cu delict și mister

Opia
Participă la un eveniment OPiA

Cum se păstrează champagne

Detalii și rezervare
Meniu