Am lansat Soirée de Champagne

06/09/2017

Marți în 30 mai 2017, am lansat la Conacul Domniței Ralu, din Chitorani, un concept de eveniment serial dedicat iubitorilor de șampanie care doresc să afle lucruri neștiute despre vinul lor preferat- Soirée de Champagne.
Îmi propun cu aceste întâlniri să vă fac să iubiți șampania pentru ceea ce  descoperiți în spatele strălucirii ei. Experiența pe care o oferă un unui pahar de șampanie este diferită dacă cunoaștem locul și condițiile în care se obține, oamenii care o confecționează, valorile și modul lor de viața, istoria și cultura, strălucirea și dificultațile. Ca și în orice domeniu, cunoașterea amplifică bucuria experienței.

Soirée de Champagne  promovează șampania ca experiența culturală și are ca scop propagarea valorilor asociate cu consumul de champagne întrucât, de când a apărut, șampania este asociată cu bucuria, celebrarea, luxul, generozitatea, frumosul.
Soirée de Champagne este o experiență completă de fine dinning care pune accent pe conștientizare și cunoaștere ca expresie a luxului.

Soirée de Champagne este o lecție relaxată, în convivialitate, despre vinul din Champagne. Nu este asociată cu un brand de champagne anume însa îmi doresc să prezint sub acest nume cât mai mulți producători de champagne întrucat povestea fiecăruia scrie istoria acestui brand de vin.
Îmi doresc în paralel să consolidez o comunitate a consumatorilor de champagne curioși pentru că observ că cei care vin la aceste evenimente au căutări comune legate de bucuria vieții, călătorie, libertate, muncă, frumos si bine.

      

Soirée de Champagne este o experiență elaborată de degustare de champagne acompaniată cu gastronomie fină și poveste. Se desfășoara întotdeauna într-un loc elegant în prezenta unei atitudini de savoire vivre.
Se adreseză oamenilor care caută experiențe plăcute, își permit libertatea de a explora, de a învăța continuu, de a fi stăpâni pe timpul lor, de a se înconjura de frumos, de a se bucura de alți oameni.

Evenimentul de marti, Soirée de Champagne Ruinart, a fost un voiaj în universul celei mai vechi case de champagne, Ruinart. Am descoperit împreuna cu cei prezenți că șampania a apărut în momentul în care efervescența ei magică a putut fi capturată în sticlă de către oamenii din regiunea Champagne, în secolul al 17-lea, și a evoluat odată cu dezvoltarea sticlei rezistente și a revoluției industriale.

Soirée de Champagne este un concept gândit să creeaze interacțiune între participanți. De aceea este ideal pentru firmele care doresc să ofere partenerilor de afacere prețioși, clienților sau angajaților o seară de neuitat sau pentru comunitățile, asociațiile , grupurile cu interese comune care caută o modalitate de a petrece un moment exclusiv de calitate.

Alte evenimente conceptuale de cultură a vinului sub brandul OPiA sunt : Ocolul pamântului intr-un pahar de vin®”, “Doamnele din spatele perlelor de champagne” “Moët Grand Vintage”,“Savoare și poveste într-un pahar de champagne Pol Roger”, “Vinurile de desert ale lumii”

Vă multumesc pentru interesul manifestat pentru aceste seri de bucurie și vă aștept cu drag și efervescență la  Soirée de Champagne.

Olimpia Pleșa Brandhuber
Creator de evenimente OPiA.ro
Student WSET Londra nivel Diploma si Scholar Guild Master of Champagne

 

Cumpără un eveniment OPiA

Doamnele din spatele perlelor de champagne

Ocolul pamantului intr-un pahar de vin ®

Soirée de Champagne

Vinurile de desert ale lumii

Petreceri tematice

Petreceri cu delict și mister

Opia
Participă la un eveniment OPiA
13 mai 2018, București

Spumante românești obținute prin metoda tradițională

Detalii și rezervare
Meniu